Μηχανήματα της Σαγκάη Hongqi που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ

 

Προχωρήστε σταθερά, συνεχίστε βελτίωση, ακριβής διαχείριση και τίμια υπηρεσία.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd

Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd
Η εταιρεία Εργοστάσιο Εργοστάσιο συνεργείο Ομάδα πωλήσεων Γραφείο Ναυτιλία Η περίπτωση παρουσιάζει

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HONGQI, JINBEN
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Τα μηχανήματα της Σαγκάη Hong Qi που κατασκευάζουν τη Co., που βρίσκεται στο πάρκο υψηλής τεχνολογίας στην περιοχή Jiading, Σαγκάη, είναι εξειδικευμένα σε όλα τα είδη αυτόματων μηχανών σχηματοποίησης χτυπήματος και του σχεδίου και την παραγωγή της υποστήριξης των πλαστικών φορμών. Συσκευάζοντας μονογραφίες τομέα της Hong Qi τη σε ολόκληρη γραμμή πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων για τις λύσεις συσκευασίας, από τα μπουκάλια και το σχέδιο προσχηματισμών στην πλήρη παραγωγή.

 

Η επιχείρηση προσφέρει έναν συνδυασμό επιστημονικής έρευνας, παραγωγής και υπηρεσιών, με την εσωτερική πρώτης τάξεως τεχνολογία εξοπλισμού και παραγωγής κατασκευής, το επαγγελματικό τεχνικό προσωπικό, την εισαγωγή της πιό προηγμένης κατασκευής μηχανημάτων, τον έλεγχο PLC και άλλο εξοπλισμό. Η επιχείρηση εμμένει πάντα στους σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών, έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, με μια υψηλότερη γενική ικανότητα ανάπτυξης και ένα τέλειο σύστημα εξασφάλισης ποιότητας.

 

Τα προϊόντα της Hong Qi πωλούν σε όλη την Κίνα, τη Νοτιοανατολική Ασία και τη Μέση Ανατολή, και ιδιαίτερα από την πλειοψηφία των χρηστών. Η επιχείρηση παράγει την αυτόματη μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, την ημιαυτόματη μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος, τον υπέρυθρο φούρνο, τις καυτές μηχανές μπουκαλιών πλήρωσης φυσώντας, τον ανθεκτικό στη θερμότητα λαιμό μπουκαλιών που κρυσταλλώνουν τη μηχανή και άλλα προϊόντα, με έναν υψηλό βαθμό της αυτοματοποίησης, τη σταθερή απόδοση, και το καλό σχέδιο. Η μηχανή της Hong Qi είναι μια ιδανική επιλογή των επιχειρήσεων στη βιομηχανία του μεταλλικού νερού, του ποτού, του φαρμακευτικού είδους, του ελαίου, των χημικών ουσιών, των αντιδραστηρίων και άλλα.

 

Προσφέρουμε την πρώτης τάξεως υπηρεσία, τον πρώτης τάξεως εξοπλισμό και τις λογικές τιμές για να επιστρέψουμε την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας. Η Hong Qi παρέχει το μεγάλο δίκτυο υπηρεσιών μεταπωλήσεων, έτσι οπουδήποτε και να είστε και το των οποίων πρόβλημα είναι, θα σας εξυπηρετήσουμε αμέσως.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Hongqi Machinery Manufacturing Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Susan Li

Τηλ.:: 86-21-69956603

Φαξ: 86-21-69953303

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)